magyar nyelv
YourTime – munkaidő és cél menedzsment
YourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsmentYourTime – munkaidő és cél menedzsment

YourTime – munkaidő és cél menedzsment

visionray

Munkaidő, tevékenység idő mérése, időmenedzsment
Célok, feladatok, projektek, statisztikák, jelentések
Havidíj mentesen

Ez a YourTime!

9900 Ft

Termékleírás

A YourTime nagyon leegyszerűsítve egy olyan sokcélú, felhasználóbarát program, amellyel rendkívül egyszerűen és hatékonyan megoldható az időmenedzsment, vagyis munkaidő, tevékenység idő (time tracking) és bevétel mérése (income tracking), célok beállítása és betartása (goal tracking), feladatok, projektek statisztikák, jelentések készítése, stb.

Vagyis összefoglalva a következőket tudja jelenleg:

Munkaidő mérés
Célok kezelése
Statisztikák, kimutatások
Bevétel valós idejű kijelzése
Bevétel, számlázás
Mini alkalmazások
Háttérben működő mód
Széleskörűen beállítható
Modern, átlátható felület
Hagyományos program
Élethosszig tartó ingyenes frissítés
Havidíj mentes
Számít a véleménye
Felhasználóktól – felhasználóknak
A legerősebb adatvédelem

Munkaidő mérés

A munkaidő, vagy a különböző tevékenységekkel eltöltött idő mérése (angolul: time tracking) a YourTime alapvető funkciója, így ennek megfelelően egy rendkívül kidolgozott és sokat tesztelt funkcióról van szó.

A munkaidő mérése feladat alapon történik. Feladat lehet egy tényleges munka, projekthez, munkához kapcsolódó tevékenység, de más jellegű is, például tanulással, egyebekkel töltött idő. De mérhető vele a pihenésre, szórakozásra fordított idő is, így egy nagyon pontos statisztikát kaphat arról, hogy mikor, mivel töltötte az idejét és hogy valaminek az elvégzése mennyi időbe telt.

A feladatok projektekbe szervezhetők, amelyek egyszerű kategóriaként is használhatók. A projektek használata nem kötelező, lehet minden egyetlen projektben / kategóriában.

A rögzített munkaidők módosíthatók, másik feladathoz rendelhetők, törölhetők és bármikor felvehetők időtartamok tényleges időtartam mérés nélkül is.
A munkaidő mérésének módjai

A munkaidő mérésére a YourTime számos módot ad, a munkaidő mérése elindítható, leállítható:

a program fő képernyőjén
a háttérben lévő tálca ikonra kattintva
mini alkalmazást (widget) használva
teljesen automatikusan, ha tevékenységet észlel
automatikusan, de rákérdezve
billentyű kombinációval
egér extra gombbal

A YourTime komolyan támogatja a felhasználói felület nélküli használati módot, így a háttérben működne rendkívül gyors és egyszerű használatot biztosít.
Statisztikák, célok, kimutatások, elszámolások, bevétel

A mért idők számos dologra felhasználhatók:

részletes, jól beállítható statisztikák készítésére

tevékenységek napi, heti, havi óraszám alapú céljainak beállítására, elérésük esetén értesítés kérésére

kimutatások, elszámolások készítésére a munkáltató felé

bevétel nyilvántartására, valós idejű kijelzésére – komolyan növelheti a motivációt

Célok kezelése

A YourTime lehetőséget ad célok beállítására (angolul: goal tracking). A cél egy percben, órában kifejezett idő. Az az idő, amennyit az adott feladattal, tevékenységgel foglalkozni szeretne naponta, hetente, havonta. Egy cél beállítható napra, hétre és hónapra vonatkozóan, akár mindháromra, de csak az egyikre vagy kettőre is.

A YourTime képes értesíteni Önt, ha egy célt elért.

A célokról kimutatás készíthető, így napra, hétre, hónapra vonatkozóan megnézheti, hogy a beállított célokat mikor és milyen arányban teljesítette (egészen pontos, százalékos értékben kifejezve és látványos, grafikus formában is).

A kimutatások pdf vagy weboldal (HTML) formában is elmenthetők.

Így néz ki a cél statisztika:

Statisztikák, kimutatások

A YourTime lehetőséget ad statisztikák készítésére pár kattintással, de összetett statisztikák, kimutatások készítésére is van mód. A statisztikák tartalmazzák az egy projektre, feladatra fordított összes időt, igény esetén napra, hónapra lebontva, de akár minden egyes időtartam is megjeleníthető.

Külön opcióval rendelkezik a munkáltatónak történő elszámolásra, a munkaidő és munkadíj részletezésére. Lényegében egy kész elszámolás készítése lehetséges amit csak továbbítani kell pdf vagy weboldal (HTML) formában.

A statisztikák pdf vagy weboldal (HTML) formában is elmenthetők.

Így néz ki egy statisztika:

Ha részletesen tartalmaz minden időtartamot:

Bevétel valós idejű kijelzése

A YourTime lehetőséget ad a napi összes bevétel és az aktuális feladattal elért bevétel valós idejű, állandóan látható kijelzésére.

Ez a motiváció fenntartásának egy  remek eszköze tud lenni.

A bevétel egy mini alkalmazáson (widget) keresztül kerül megjelenítésre, amelynek a színe szabadon beállítható, milliónyi választható színnel. A mérete szintén módosítható a kicsitől az egészen nagyig.

  

A mini alkalmazás színe tetszés szerinti szín kombinációra beállítható (háttér és szöveg szín egyaránt):

Bevétel, számlázás

A YourTime a statisztika készítésen belül külön opcióval rendelkezik a munkáltatónak történő elszámolásra (“Elszámolás a munkáltatónak”), a munkaidő és munkadíj részletezésére. Lényegében egy kész elszámolás készítése lehetséges amit csak továbbítani kell pdf vagy weboldal (HTML) formában.

Átadható mint díjbekérő is, pdf vagy weboldal (HTML) formában.

Mini alkalmazások

A YourTime talán egyik legjobb funkciója a mini alkalmazásokkal (widget) történő használat.

A mini alkalmazás egy olyan apró “kütyü” a kijelzőn, amelynek a színe szabadon beállítható, milliónyi választható színnel. A mérete szintén módosítható a kicsitől az egészen nagyig. De természetesen ki is kapcsolható.

        

A mini alkalmazások színe tetszés szerinti szín kombinációra beállítható (háttér és szöveg szín egyaránt):

Háttérben működő mód

A YourTime a mindennapi munkák, tevékenységek során teljesen a háttérben tud működni, maga a program felülete, ablakai szükségtelenek, mert minden alapvető művelet elvégezhető nélküle is. Az egyes műveletek elvégezhetők egy mini alkalmazással, tálca ikonnal, gyorsbillentyűvel is.

Így lényegesen egyszerűbben használható.

Vagyis a program felülete nélkül:

időmérés indítható, leállítható
projekt, feladat létrehozható
elérhetők a beállítások
stb.

Széleskörűen beállítható

Bár a YourTime alapbeállítások mellett is egészen jól használható, azért lehetőség van számos beállítás elvégzésére is, amelyekkel mindenki saját igényei szerint  tudja használni.

Jelenleg már most is több mint 50 beállítási lehetőséggel rendelkezik.

Modern, átlátható felület

A YourTime egy átlátható és modern, letisztult, felesleges sallangoktól mentes program felülettel rendelkezik, semleges színekkel felépítve.

A megalkotása során nagy hangsúlyt kapott, hogy minden könnyen elérhető és megjegyezhető legyen.

Hagyományos program

A YourTime egy hagyományos program, amelynek számos előnye van a böngészőben használható megoldásokkal szemben. A hagyományos programok ki tudják használni a Windows minden előnyét, jóval kényelmesebb és hatékonyabb használatot tesznek lehetővé.

Ráadásul a futtatáshoz nem szükséges egy erőforrás igényes böngésző, így a számítógépe erőforrásait (memória, processzor) szinte alig veszi igénybe még nagy mennyiségű adat esetén is.

Ez azt jelenti, hogy működés, idő mérés esetén is a memória használat csak pár tíz MB és a processzor használat nem éri el az 1%-ot sem az idő nagyon nagy részében.

Élethosszig tartó ingyenes frissítés

A YourTime alapprogram frissítését mindig ingyen megkapja, korlátlan ideig.

Mit kell erről tudni?

A YourTime funkciói idővel egyre több bővítménnyel kerülnek majd bővítésre, amelyek lényegében egy különálló program funkcióit adják hozzá a YourTime-hoz, viszont tökéletesen beépülve a YourTime-ban, mint alapprogramba. Ezek a bővítmények nem járnak az ingyenes frissítéssel, de a YourTime alapprogramhoz kötődő összes javítást, fejlesztést ingyen biztosítjuk Ön számára.

Havidíj mentes

A YourTime havidíj mentes program, vagyis csak egyszer kell fizetnie és bármeddig használhatja. A használatához internet sem szükséges és az alapprogram frissítéseit korlátlan ideig ingyen megkapja.

Számít a véleménye

Egy szoftver fejlesztése során kulcsfontosságú a felhasználói vélemények, visszajelzések figyelembe vétele, hiszen a szoftver nekik készül.

Éppen ezért a YourTime fejlesztése során rendkívül nagy hangsúlyt kapnak a visszajelzések, a fejlesztés irányát erősen befolyásolják.

A YourTime felhasználói bármikor kaphatnak segítséget, megírhatják a véleményüket, ötletüket.

Felhasználóktól – felhasználóknak

A szoftverek fejlesztése során gyakori, hogy a fejlesztők nem használják az adott szoftvert, így csak sejtik, hogy az valóban megfelelő lesz-e a felhasználóknak.

A YourTime esetén a fejlesztők egyben felhasználók is, így garantált, hogy jól használható, felhasználóbarát a végeredmény. Egy rossz szoftvert ki akarna használni!?

A legerősebb adatvédelem

A YourTime hagyományos programként használható és nem továbbít semmilyen adatot a készítőknek, így minden adat Önnél marad.

A YourTime mentes a telemetriától, nem kémkedik a felhasználója után és minden verzió az összes komoly vírusirtóval ellenőrzésre kerül a kiadás előtt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„YourTime – munkaidő és cél menedzsment” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.