ArCADia DISTRIBUTION BOARDS
ArCADia DISTRIBUTION BOARDSArCADia DISTRIBUTION BOARDSArCADia DISTRIBUTION BOARDSArCADia DISTRIBUTION BOARDS

ArCADia DISTRIBUTION BOARDS

arcadiasoft

A 64 bites változat letöltéséhez kattintson ide (vagy ide a 32 bitesért).

Verzió: a legújabb.

Az ArCADia DISTRIBUTION BOARDS az ArCADia BIM rendszer iparágspecifikus modulja, amely a Building Information Modeling (BIM) ideológiáján alapul. A program lehetővé teszi az egyvezetékes áramköri ábrák előállításához szükséges szakmai műszaki dokumentáció kidolgozását. A program használható mind a hálózatok tervezői, mind a villamosenergia- és villamosenergia-rendszerek, valamint az elektrotechnikai területen dolgozók számára..

119000 Ft

Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

Az ArCADia DISTRIBUTION BOARDS az ArCADia BIM rendszer iparágspecifikus modulja, amely a Building Information Modeling (BIM) ideológiáján alapul. A program lehetővé teszi az egyvezetékes áramköri ábrák előállításához szükséges szakmai műszaki dokumentáció kidolgozását. A program használható mind a hálózatok tervezői, mind a villamosenergia- és villamosenergia-rendszerek, valamint az elektrotechnikai területen dolgozók számára.

Az ArCADia DISTRIBUTION BOARDS program segítségével létrehozható egy tervezett kapcsolóberendezés vagy bármely kapcsolási rajz diagramja, és elvégezheti az alapvető műszaki számításokat. Az elektromos eszköz szimbólumainak könyvtára egy elektromos rendszer tervezésére használható. A szimbólumokat szerkeszthetjük és hozzárendelhetjük a technikai paramétereket. A kapcsolókészülék diagramjának előállításának lehetősége mellett, a program használható az ArCADia ELECTRICAL INSTALLATIONS átfedéshez tervezett kapcsolóberendezés diagramjának automatikus létrehozására is. Az automatizációs algoritmusok kombinációja az alkalmazásban használható kapcsolási rajzok és az elektromos készülékek szimbólumainak adatbázisához, valamint az alapvető számítások elvégzéséhez tökéletes eszköz a rajzok rajzolásához.

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

Rendszerigény

  • legalább Intel Core i5 szintű processzor ajánlott
  • minimum 2 GB memória (8 GB ajánlott)
  • kb. 3 GB szabad hely a telepítéshez
  • DirectX 9.0 kompatibilis videokártya (1 GB memóriával)
  • Windows 10 vagy Windows 8 vagy Windows 7

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„ArCADia DISTRIBUTION BOARDS” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.