magyar nyelv
Ashampoo Backup Pro
Ashampoo Backup ProAshampoo Backup ProAshampoo Backup ProAshampoo Backup ProAshampoo Backup ProAshampoo Backup ProAshampoo Backup Pro

Ashampoo Backup Pro

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

A jó backup-program az adatbiztonság nélkülözhetetlen eszköze! Akár hardver hibák, problémás frissítések vagy vírusfertőzés, egy biztonsági másolattal az adatokról, mindig a biztonságos oldalon áll. Az Ashampoo Backup Pro minden módon lehetőséget kínál az adatok tetszőleges helyre mentésére. Ön szabadon választhat, hogy csak a kiválasztott fájlokat vagy a teljes partíciókat (például operációs rendszereket) akar-e menteni. Emellett garantált az Ashampoo Backup Pro könnyű kezelése sok lehetőséggel!

12000 Ft

Termékleírás

A jó backup-program az adatbiztonság nélkülözhetetlen eszköze! Akár hardver hibák, problémás frissítések vagy vírusfertőzés, egy biztonsági másolattal az adatokról, mindig a biztonságos oldalon áll. Az Ashampoo Backup Pro  minden módon lehetőséget kínál az adatok tetszőleges helyre mentésére. Ön szabadon választhat, hogy csak a kiválasztott fájlokat vagy a teljes partíciókat (például operációs rendszereket) akar-e menteni. Emellett garantált az Ashampoo Backup Pro könnyű kezelése sok lehetőséggel!

Adatok biztonsági mentése, ahol akarja

Az Ashampoo Backup Pro támogatja a biztonsági mentést az összes elterjedt adathordozón, mint merevlemezek, SSD-k, USB-kulcsok vagy hálózati meghajtók. A helyi biztonsági mentéshez lehetővé válik egy egyedülálló új technológia az úgynevezett Infinite Reverse Incremental Backup a biztonsági mentések készítéséhez, amelyek szenzációsan kevés helyet igényelnek. A backup-fájlok teljes mérete mintegy 50%-al kisebb, mint a konkurens termékeké!

Minden a neten: felhő-backup

Fájlok tárolására az interneten szolgáltatásoknál, mint a Dropbox vagy a Google Drive, teljes függetlenséget teremtenek saját adathordozójától. Az Ashampoo Backup Pro teljes körűen támogatja az elmentett adatok felhőben tárolását. És ez nem csak normál fájl-mentésekre igaz, teljes meghajtók biztonsági mentése is lehetséges! Minden nagyobb szolgáltató, mint a Dropbox, a német Telekom, a Google Drive, OneDrive, Strato, 1 & 1 és még sok optimálisan támogatott.

Mindig naprakész és biztonságos

A folyamatosan frissített (növekményes) biztonsági mentés-rendszer biztosítja, hogy csak az adatok azon részei kerülnek mentésre, amely nagyon megváltoztak a legutolsó mentés óta. Ezzel tárhelyet takarít meg. Titkosítás védi az adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől, így személyes adatai valóban személyesek maradnak.

Automatikusan biztonságos és hatékony

A biztonsági mentések automatikusan a háttérben történnek, ha aktiválva van. A biztonsági mentés bármikor szüneteltethető, vagy megszakítható. Ebben az esetben később, még újraindítás után is folytatódik. A számítógép nem fog lassulni: a mentések automatikusan megszakadnak, ha a szoftver érzékeli, hogy szükség van a számítógép teljes teljesítményére!

Backup mindenki számára!

Az Ashampoo Backup Pro-hoz semmilyen technikai előismeret nem szükséges. Ha már tudja, hogy mely fájlokat hova kell menteni, már csak néhány kattintásnyira van a sikertől. Minden beállítás-lehetőségre magyarázatot ad a mindenkori menü, a program automatikusan gondoskodik a részletekről! Páratlanul kényelmes: a klasszikus alkalmazásokhoz, mint például az e-mailek, böngészők, vagy partnerek biztonsági mentése, számos előbeállítás közül lehet választani.

Automatikusan biztonságos

A mentések akkor is készülnek, ha másik felhasználó, vagy senki nincs bejelentkezve. Így biztosított, hogy mindig a legfrissebb fájlok kerülnek mentésre. A teljesen automatizált biztonsági mentések révén a felhasználónak semmivel nem kell törődnie. Telepítés, beállítás és – biztos!

Problémamentes helyreállítás

A backup fájlok megnyithatók virtuális meghajtóként a program nélkül is a Windows Intézőben. Ez lehetővé teszi,az egyes fájlokat és mappák helyreállítását a legegyszerűbb módon! Az Ashampoo Backup Pro minden igényt kielégít, akár egyes fájlokról, vagy egész partíciókról van szó. Ha már nem megy a rendszer, a program mentőrendszert kínál (CD-n vagy USB-ceruzán) a helyreállításhoz!

  • Professzionális backup a legnagyobb igények esetén is
  • A fájlok teljesen automatikus biztonsági mentése
  • Telepítés, beállítás – biztonságos!
  • Tetszés szerinti fájlok egyszerű biztonsági mentése és helyreállítása
  • Akár teljes operációs-rendszerek biztonsági mentse és helyreállítása is
  • Teljes titkosítással védi a magánszférát
  • Problémamentes backup számos felhő-szolgáltatónál
  • Felhasználóbarát és önmagyarázó

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7, Windows Vista

Memória:
512 MB RAM

Merevlemez-hely:
150 MB szabad tárhely a programtelepítéshez

Internetkapcsolat
Internetkapcsolat az egyszeri program-aktiváláshoz szükséges.

Egyéb:
Rendszergazda-jogok szükségesek a program használatához.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Backup Pro” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.