magyar nyelv
Ashampoo ZIP Pro 2
Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2Ashampoo ZIP Pro 2

Ashampoo ZIP Pro 2

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Az Ashampoo ZIP Pro 2 nem csak egy program, ez komplett csomag csupa funkciókkal a tömörítés, kibontás, küldés és titkosítás köréből. A ZIP Pro 2-vel rögtön 30 tömörített formátumot megnyithat megbízhatóan. A teljes többmagos támogatással villámgyorsan archívumokat hozhat létre, titkosíthat 256 bittel, vagy automatikus biztonsági mentéseket készíthet. Az integrált Explorer klasszikusan két részes, és kiegészítésként felhő-kapcsolatot, FTP-hozzáférést, és természetesen az összes ZIP-magfunkciót kínálja.

8500 Ft

Termékleírás

Az új kapcsolóközpont adataihoz

Az Ashampoo ZIP Pro 2 nem csak egy program, ez komplett csomag csupa funkciókkal a tömörítés, kibontás, küldés és titkosítás köréből. A ZIP Pro 2-vel rögtön 30 tömörített formátumot megnyithat megbízhatóan. A teljes többmagos támogatással villámgyorsan archívumokat hozhat létre, titkosíthat 256 bittel, vagy automatikus biztonsági mentéseket készíthet. Az integrált Explorer klasszikusan két részes, és kiegészítésként felhő-kapcsolatot, FTP-hozzáférést, és természetesen az összes ZIP-magfunkciót kínálja.

Többmagos támogatás
Teljes 256 bites titkosítás
Excel- és Word-Add-Ins tömörítéshez, küldéshez és titkosításhoz
Hordozható ZIP-verzió inkluzíve
Kétrészes Explorer ZIP kiegészítő funkciókkal
Hozzáférés a fő-funkciókhoz a Windows Explorerben történő jobb kattintás révén
Alkalmas 4K-monitorokhoz
Kényelmes felhő-kapcsolat
Virtuális meghajtók használata
Dokumentumok titkosítása vagy aláírása
Automatikus biztonsági mentés
Önkicsomagoló fájlok készítése

Mindent egy fedél alatt

Egyetlen kattintás a formátum-dzsungelből! Mindegy, hogy ZIP, RAR, TAR, CAB és még sok más – az Ashampoo ZIP Pro 2 gyorsan és megbízhatóan megnyitja a fájlokat, és összefőz többrészes archívumokat is. Akár tömörítésről, kicsomagolástól, titkosításról vagy küldésről van szó, a program kínálja szolgáltatásait, és érhetetlenül megkönnyíti a számítógépes munkát. Takarítson meg időt és idegességet, és használja a z Ashampoo ZIP Pro 2 rengeteg funkcióját!

Hordozható ZIP Pro 2

A teljes verzió tulajdonosainak teljesen ingyenes a hordozható ZIP-verzió! Így a mindenes mindig kéznél van, például, egy külső merevlemezen. Minden PC-n tárolt beállítást automatikusan beolvassa a PC, amint csatlakoztatja a meghajtót. A hordozható változat karcsú, nagy teljesítményű, szinte minden funkció elérhető és használható telepítés nélkül!

Az Ön nélkülözhetetlen segítője Outlookhoz, Excelhez und Wordhöz

Ashampoo® ZIP Pro 2 megold rögtön két ismert e-,mail-problémák: méret és a biztonság. Az Outlook-Add-In révén a levelek tartalma tömöríthető és maximális biztonsággal titkosítható. Ön dönti el, hogy mely mérettől lesz aktív a ZIP, mely tömörítést használja, és hogy titkosítani kell-e, vagy a programra bízza e beállítások kiválasztását. És mivel ezek a funkciók közvetlenül integrálódnak az Outlook-ba, nem kell megnyitni más programot. A Wordnél és az Excelnél ugyancsak közvetlen funkciók találhatók fájlok tömörítésére, elküldésére, vagy titkosítására. Minden egyszerű és praktikus a programból!

Nem valamilyen Explorer – az Ön Explorere

Hiányolja a régi kétrészes Windows Explorert? Az Ashampoo® ZIP Pro 2 mesterien felöleli ezt a gondolatot és funkciókat ad hozzá tömörítésére, kicsomagolásra, CD-írásra, küldésre és még sok másra! Itt könnyen készíthet, megnyithat, felhőbe küldhet archívumokat, vagy FTP- használhat, előnézeteket tekinthet meg, mindez nem probléma. Erőteljes, de áttekinthető és önmagyarázó. Élvezze a z Explorert, amit mindig is akart!

Titkosítás és aláírás a maximális biztonság érdekében

Az Ashampoo® ZIP Pro 2 titkosítani tudja a fájlokat 256 bit optimális titkosítással, és így véd az illetéktelen harmadik fél által történő hozzáférés ellen. Még Office és PDF dokumentumok is titkosíthatók és aláírhatók közvetlenül a programból. Ez hasznos, például, hivatalos, vagy érzékeny dokumentumoknál a biztonság és hitelesség növelése érdekében. Tehát az adatok mindig biztonságosak és változatlanok maradnak.

Képfájlok egyszerű megnyitása

Az olyan adathordozók, mint a DVD-k könnyen átalakíthatók az Ashampoo® ZIP Pro 2-vel képfájllá, majd normál meghajtóként használhatók. Mintha éppen egy CD (DVD, Blu-ray) lenne a meghajtóban, gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a tartalomhoz. Rögtön közvetlen több meghajtó elrendezése és ezek párhuzamos használata nem jelent problémát. Ideális célzott hozzáférésekhez adat-képfájlokhoz!

Mindig készen áll jobb egérgombbal

Az intelligens rendszer-integráció révén az Explorerben is közvetlen hozzáférése van a ZIP legfontosabb funkcióihoz. Csak egy jobb kattintással eljut a fájl megnyitásához, tömörítéséhez, elküldéséhez, titkosításához, vagy a felhőbe küldéséhez. A ZIP-nek ehhez nem kell megnyitva lennie, egyszerűen kiválasztani a megfelelő funkciót, és a program megbízhatóan elvégzi a feladatokat.

A legjobb út a felhőbe

Kényelmesebben, mint a Ashampoo® ZIP Pro 2-ben, nem férhet hozzá, a felhő-szolgáltatásokhoz. A fel- és letöltés a Dropbox, Google Drive, Amazon S3, Sky Drive, Box.Net és Azure révén közvetlenül a programból történik. Az ott tárolt tömörített fájlok “élőben” megnyithatók, sőt automatikus mentések is lehetségesek a felhőben! Egyszerűen írja be a bejelentkezési adatokat, kész. Ez nagyon felhasználóbarátnak hangzik – és az is.

A mentés

A letöltött, illetve hibás adathordozókról és merevlemezek származó fájlok gyakran sérültek, és úgy tűnik, visszavonhatatlanul elvesztek. Nincs ok arra, hogy felhagyjon minden reménnyel. Az Ashampoo ZIP PRO 2 megjavítja ezeket a fájlokat, és sok tartalmat visszaállít. Javítsa meg az ilyen archívumokat és mentse, ami menthető.

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows® 10, Windows® 8 / 8.1, Windows® 7

PC.:
Bármelyik, amely a fentiek egyikét támogatja.

Memória:
A programhoz lényegtelen, mi a Microsoft ajánlásaira utalunk.

Merevlemez-kapacitás:
220 MB valamit külön tárhely biztonsági mentések számára.

Egyéb:
Néhány szolgáltatáshoz internetkapcsolatra van szükség.
A termékkulcs aktiválásához és bizonyos funkciók használatához internetcsatlakozás szükséges.

A program telepítéséhez rendszergazda-jogok szükségesek.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo ZIP Pro 2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.