magyar nyelv
Ashampoo Slideshow Studio HD 4
Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4Ashampoo Slideshow Studio HD 4

Ashampoo Slideshow Studio HD 4

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Az Ashampoo Slideshow Studio HD 4 diavetítéseket készít a képek hatékonyabb és dinamikusabb bemutatására. Számos sablon, átmenet és hatás teszi lehetővé a kreatív munkát és a gyors eredményeket.

8500 Ft

Termékleírás

Az Ashampoo Slideshow Studio HD 4 diavetítéseket készít a képek hatékonyabb és dinamikusabb bemutatására. Számos sablon, átmenet és hatás teszi lehetővé a kreatív munkát és a gyors eredményeket.

 • Új varázslók a tökéletes eredmények érdekében
 • Új formátumok iPad-okhoz, mobiltelefonokhoz és konzolokhoz
 • Tucatnyi új sablon, átmenet és hanghatás

üdülés, házasság, vagy munka – a diavetítések működnek!

Az Ashampoo Slideshow Studio HD 4-el a képeket könnyedén lenyűgöző diavetítésekké alakítja át. Adjon képeinek, zenével, kiváló minőségű átmenetekkel és a saját megjegyzésekkel speciális hatást! Egy varázsló segíts gyorsan és egyszerűen megvalósítani ötleteit. Keltse Ön is életre emlékeit. Hagyja magát inspirálni a számos sablonnal és lehetőséggel és teremtse meg előzetes ismeretek nélkül saját filmjét!

Az Ön emlékei képben és hangban

 • Kényelmes diavetítés-készítés varázslókkal
 • Rettentően gyors filmkészítés
 • Tucatnyi új sablon, átmenet és hanghatás
 • Diavetítés MKV-ként, VP9-ként és MP4-ként 4K-felbontásig
 • Új varázslók a tökéletes eredmények érdekében
 • Új formátumok iPad-okhoz, mobiltelefonokhoz és konzolokhoz
 • Logikus programfelépítés képzési időszak nélkül
 • Moziélményt közreműködőkkel, feliratokkal és kamera mozgatással

Hogy minden tökéletes legyen

Egy intelligens varázsló kívánságra segít a diavetítés készítésében. A hosszától a képek számáig a Slideshow Studio értelmes műveleteket javasol és végigvezeti Önt. És hogy a diavetítés mindenhol látható legyen, minden népszerű formátum és a CD / DVD / Blu-ray-írás bele van építve.

Ezt bárki tudja

A Slideshow Studio-val minden diavetítés sikerül. Minden lépés érthető és logikus, néhány lépésben, eljut a kész filmhez – ha ennek nagyon gyorsan kell történnie. Vagy járjon el ambiciózusabban és alakítsa a sok kreatív lehetőségből tetszés szerint saját projektjét. Nagyobb választék, több egyedi tervezés, mégis könnyen kezelhető!

Gyorsabb, mint valaha

Különösen hosszabb diavetítéseknél a nagy felbontású formátumokra történő konvertálás időbe került. A fejlett technikák használatával, mint a NVENC (konkrétan NVIDIA-kártyákhoz) és az Intel Media, a Slideshow Studio a legjobb teljesítményt hozza ki a számítógépből! Nincs több felesleges várakozási idő!

Mitől lesz jó egy diavetítés?

A Slideshow Studio a legnagyobb 4K felbontást kínálja, amely tűéles a nagy felbontású monitorokon is. Az új MKV és MP4 formátumok révén a videók gyakorlatilag bármilyen eszközön lejátszhatók. De még egyszerűbben is megy: sok eszközhöz (mobiltelefon, konzol, iPad, stb) vannak előbeállítások az optimális filmformátumra.

Sok új tartalom

Annak érdekében, hogy a diavetítések a jövőben még sokoldalúbbak és élénkebbek lehessenek, a Slideshow Studio sokat tett a sablonok, átmenetek és hanghatások területén is. Még több sablon letölthető, természetesen ingyenesen. Mindez a még több élet, több vicc és stílus érdekében filmjeiben! És hogy az áttekintés is megmaradjon e nagy mennyiségnél, ezek a tartalmak már kategóriákra vannak bontva.

Egy példa: saját dokumentuma

A Slideshow Studio-val válassza ki a kívánt képeket, és tegyen alá zenét, vagy mikrofonon felvett saját hangot. Minden logikus és egyszerű. Vagy kombináljon hangsávokat, amelyek egyszerre felhangzanak, mint zene és kommentár. Betétek magyarázó szövegekkel, saját logó vagy előzetes és közreműködők – csak néhány kattintásnyira van. És a végén válassza ki, hogy a diavetítést lemezre írja, vagy videófájlként készíti el. Kész!

Jól átgondolt kép-eszközök

Az Ashampoo Slideshow Studio HD meggyőz bennünket, ha arról van szó, hogy tetszetős és hatásos diavetítést készítsünk. Számos sablon és hatás és végül az intuitív kezelhetőség teszi mindezt lehetővé


Sebastian Hardt – Downloaden.de

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

Számítógép:
2 GHz AMD vagy Intel processzor
2 GB RAM
CD, DVD, vagy Blu-ray diszk-író
Microsoft DirectX 9 kompatiibilis grafikus-kártya

160 MB tárhely a programtelepítéshez
Legalább 25 GB tárhely az átmeneti fájlok számára

NVIDIA CUDA használatához szükség van egy kompatibilis grafikus-kártyára legalább 256 MB videó-tárhellyel

Szoftver:
Windows Media Player 10 vagy újabb

Egyebek:
Néhány szolgáltatáshoz internetkapcsolatra van szükség.
A termékkulcs aktiválásához és bizonyos funkciók használatához internetcsatlakozás szükséges.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Slideshow Studio HD 4” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.