magyar nyelv
Ashampoo Photo Converter 2
Ashampoo Photo Converter 2Ashampoo Photo Converter 2Ashampoo Photo Converter 2Ashampoo Photo Converter 2

Ashampoo Photo Converter 2

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Az Ashampoo Photo Converter 2 a multifunkciós eszközünk képek konvertálására. Nincs kézi turkálás a képcsoportokban, a Ashampoo Photo Converter 2 egy menetben feldolgozza az Ön fotógyujteményét, mindegy, hogy 1, vagy 1000 képrol van szó.

4500 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Termékleírás

Mi a Ashampoo Photo Converter 2?

Az Ashampoo Photo Converter 2 a multifunkciós eszközünk képek konvertálására. Nincs kézi turkálás a képcsoportokban, a Ashampoo Photo Converter 2 egy menetben feldolgozza az Ön fotógyujteményét, mindegy, hogy 1, vagy 1000 képrol van szó.

Miért a Ashampoo Photo Converter 2?

… eroforrás-kímélo!

A Ashampoo Photo Converter 2-nek csak minimális eroforrás-igénye van és ezért mind a jelenlegi (többmagos processzor-támogatás), mind a régi rendszerekhez ideális.

… gyors!

A Ashampoo Photo Converter 2-nek csak minimális eroforrás-igénye van és ezért mind a jelenlegi, mind a régi rendszerekhez ideális.

… sokoldalú!

Konvertálás, elrendezés, méretváltoztatás, vagy idoigényes szín-muveletek elvégzése … E funkciókhoz nincs szüksége drága képfeldolgozó programra, a Ashampoo Photo Converter 2 játszva elintézi ezeket a tipikus képfeldolgozó-feladatokat.

Új a Ashampoo Photo Converter 2-ben

Az Ashampoo Photo Converter 2 átfogó képkonvertálónk. Fejlesztoink jelentosen bovíteni tudták a funkcióterjedelmet, és egyidejuleg megtartották a világos és áttekintheto felhasználófelületet.

Nincsenek többé “próba és tévedés”-kísérletek. Az Ashampoo Photo Converter 2 élő előnézeti képeket kínál, melyek a végrehajtott változtatásokkal azonnal láthatókat lesznek.

Fotóoptimalizálás

Kímélje meg magát a kézi bütyköléstől, és hagyja, hogy az Ashampoo Photo Converter 2 automatikusan megállapítsa az optimális szín-és kontraszt-beállításokat a képekhez. E funkcióval a tömörítés-hibák is a múlté.

Javított színbeállítások

Az Ashampoo Photo Converter 2 lehetővé teszi a hozzáférést a részletes színbeállításokhoz, mint például a színhőmérséklet, színárnyalat és színtelítettség.

Az Ashampoo Photo Converter 2 átfogó képkonvertálónk. Fejlesztoink jelentosen bovíteni tudták a funkcióterjedelmet, és egyidejűleg megtartották a világos és áttekinthető felhasználófelületet.

Modern digitális kamerák minden képhez kiegészítő-információkat tárolnak, pl. felvétel dátuma. Az Ashampoo Photo Converter 2 ezt a dátumot igény esetén automatikusan hozzáadja a képekhez a jobb áttekinthetőség érdekében.

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP

Rendszerigény

Operációs rendszer:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Windows® XP-hez Service Pack 2 vagy újabb javasolt.

Számítógép:
Bármelyik amely a fenti op.rendszerek valamelyikét támogatja.

Memória:
Minimum 256 MB RAM

Merevlemez-kapacitás:
Minimum 37 MB

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Photo Converter 2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.