magyar nyelv
Ashampoo Music Studio 6
scr_ashampoo_music_studio_6_homescreenAshampoo Music Studio 6Ashampoo Music Studio 6Ashampoo Music Studio 6Ashampoo Music Studio 6Ashampoo Music Studio 6Ashampoo Music Studio 6

Ashampoo Music Studio 6

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Tud egyetlen program dalokat rippelni, CD-re írni, vágni, konvertálni, mixelni, lejátszási listákat létrehozni, szervezni a zenei gyűjteményt, borítót nyomtatni és még sok mást? Az új Music Studio 6 lehetőségei olyan sokrétűek, mint maga a zene, amit Ön hall. Élvezze dalait, ahol csak akarja, mindegy, hogy a PC-n, okostelefonon, MP3-lejátszón vagy az autóban!

11400 Ft

Termékleírás

Tud egyetlen program dalokat rippelni, CD-re írni, vágni, konvertálni, mixelni, lejátszási listákat létrehozni, szervezni a zenei gyűjteményt, borítót nyomtatni és még sok mást? Az új Music Studio 6 lehetőségei olyan sokrétűek, mint maga a zene, amit Ön hall. Élvezze dalait, ahol csak akarja, mindegy, hogy a PC-n, okostelefonon, MP3-lejátszón vagy az autóban!

  • iTutes-dalainak problémamentes írása, vagy konvertálása
  • Dalainak precíz keverése, vágása és a feldolgozása akár három sávon
  • Élő koncertek, hangoskönyvek, stb. darabolása egyedi dalokká az intelligens automatika révén
  • Minden eszközön lejátszható lejátszáslista készítése
  • Megbízható konvertálás egyéni formátum- és minőségbeállításokkal
  • Extrahálja zene-CD-it kényelmes automatika-funkciókkal
  • Saját borító könnyű készítése sok sablonnal, vagy a saját motívumokkal
  • Videó-hangsávok önnyű átalakítása hangfájlokká

Több sáv, több lehetőség

Keverjük dalok legfeljebb három sávra, szerkessze a részeket vagy hagyja őket elegánsan egymásba folyni. A tetszés szerinti darab feldolgozása az Ashampoo Music Studio 6-tal könnyedén sikerül. Távolítson el egyes részeket, adjon hozzá új számokat, tegye láthatóvá vagy láthatatlanná őket vagy használja a hangszínszabályzót a pontos finombeállításhoz.
Screenshot: Több sáv, több lehetőség

Szünetek automatikus megtalálása és vágás

Együttes vágások és élő felvételek külön dalokba vágása még soha nem volt egyszerűbb. AzAshampoo Music Studio 6 automatikusan felismeri a szüneteket, feldarabolja a felvételt és elmenti a részeket külön-külön a kívánt formátumba. Állítható tolerancia révén a szünet nélküli élő felvételek se jelentenek gondot!
Screenshot: Szünetek automatikus megtalálása és vágás

Üdvözöljük kedves iTutes-használó!

Az Ashampoo Music Studio 6 most már támogatja a kedvelt AAC / m4a. Apple-formátumokat. Írja ezeket a fájlokat kényelmesen zene-CD-ként, vagy alakítsa át iTunes dalait klasszikus formátumokká, mint MP3 vagy WMA. Korlátlan zenehallgatáshoz helyi rendszeren is, vagy iTunes nélküli eszközökön!
Screenshot: Üdvözöljük kedves iTutes-használó!

Tökéletes rippelés

Az Ashampoo Music Studio 6 CD-it könnyedén digitális formává alakítja át – gyorsan és megbízhatóan. Adatbázissal történő összehasonlítás végett a dalokat a rendszer automatikusan megnevezi, megfelelő borítóval látja el, és aztán a kedvelt formátumba tárolja Ezzel dalai a jövőben mindig és mindenhol elérhetők.
Screenshot: Tökéletes rippelés

Lejátszáslisták minden formátumban

A lejátszás listák a legkellemesebb lehetőséget adnak dalok tetszés szerinti sorrendben történő lejátszására. Hogy minden program és eszköz lejátszhassa az Ön összeállítását, az Ashampoo Music Studio 6 a lejátszás listák nagy választékát kínálja. Bármely lejátszót használja is, kompatibilisebben már nem is mehetne!

Mindig a megfelelő formátum

Konvertálja zenefájljait zseniálisan egyszerűen az Ashampoo Music Studio 6-tal és szabja meg egyénileg a minőséget. A piacvezető MP3 és AAC (M4A)-től a veszteségmentes FLAC és WAV-on át egészen a speciális formátumokig, mint az OGG és OPUS minden formátum elérhető.
Screenshot: Lejátszáslisták minden formátumban

Videótól a hangfájlig

Mindegy, hogy filmzene, kedvenc filmidézet, vagy hanghatás, az Ashampoo Music Studio 6 villámgyorsan átalakítja kedvenc-videóit hangfájlokká, amelyeket Ön tetszés szerint tovább feldolgozhat. Kivonatolja a bevezetőt, film vége-t vagy kedvenc jeleneteit hangfájlként és vágja, keverje, és az exportálja azokat a kívánt formátumba. Ideális egyedi csengőhangokként vagy saját videók használatához!

Végre azonos hangerő normalizálás révén

Ha zene-CD-t készítünk különböző forrásokból, negatívnak tűnik a dalok különböző hangereje. A normalizálódása feleslegessé teszi a hangerőszabályzót és az összeállítás professzionálisabban, és harmonikusabban hat.

Rend percek alatt

Az Ashampoo Music Studio 6 végre véget vet a különböző elnevezésű zenefájloknak. Akarja például a művész neve és a zene címe mellett a keletkezés évét is látni? Adjon meg egységes szabványt, és hagyja, hogy a program elvégezze a többit!

Új megjelenés és továbbfejlesztett felhasználói kézikönyv

Az Ashampoo Music Studio 6 nem csak jól néz ki, számos új funkciót is kialakítottak és optimalizáltak. Ezzel Ön egyszerűbben és minden hosszú bedolgozás-idő nélkül ér célba.
Screenshot: Új megjelenés és továbbfejlesztett felhasználói kézikönyv

Nonstop keverés mindenkinek

Ha az egyes dalokból nagyon személyes mixre van szükség zavaró szünetek nélkül, az Ashampoo Musik Studio 6 címmixere a legjobb megoldás. Dalok hozzáadása, a kiúsztatás hosszának megadása, és már indulhat is!

A zene-CD komplett csomag

Írja saját zenéjét CD-re és tökéletesítse a projektet saját tervezésű borítókkal és betétekkel. Professzionális sablonok és kényelmi funkciók, mint automatikusan készített tartalom-táblázatok lehetővé teszik a vonzó csomagolást perceken belül. Mindegy, hogy a családnak, klubnak, vagy a munkának készül, az elrendezés helyes!
Screenshot: A zene-CD komplett csomag
Soha többé „1-es sáv-ismeretlen“!

A zenefájlok a fájlnéven kívül információt tartalmaznak az előadóról, albumról, a műfajról és a borítóról. Ezek a címkék gyakran hiányosak, és az Ashampoo Musdic Studio 6 automatikusan keresi, kiegészíti és beírja ezeket az adatokat. Így lesz a “Track1-ismeretlen”-ből, “The Beatles – tegnap – Segítség”!

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista

Rendszerigény

Operációsrendszer:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7, Windows Vist®

Számítógép:
Bármely PC., amely támogatja a fenti operációsrendszerek egyikét.
Grafikuskártya: Min. felbontás 1024 x 768 256 MB RAM-mal és 16-bit színmélységgel (High color), CD-/DVD/BD-író.

CPU:
2,4 GHz (vagy gyorsabb) CPU

RAM :
1024 MB

Szoftver:
Microsoft .Net 4.0 Framework

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Music Studio 6” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.