magyar nyelv
Ashampoo Burning Studio 16
scr_ashampoo_burning_studio_16_burn_discscr_ashampoo_burning_studio_16_cover_editorscr_ashampoo_burning_studio_16_cover_editor_importAshampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16Ashampoo Burning Studio 16

Ashampoo Burning Studio 16

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Az Ön írójának teljes megoldása: az új Ashampoo Burning Studio 16 adatokat, filmeket, agy zenét ír minden CD-re, DVD-re vagy Blu-ray diszkre. Realizáljon az egyszerű adat-CD-től a komplex feliratos filmvágásig bármit, amit akar. Felhasználóbarát, logikusan felépített és szaktudás nélkül kezelhető. A Burning Studio 16 kihozza a legjobbat a fájlokból, filmekből és fotókból, és emellett optimálisan kihasználja számítógépet. A Burning Studio 16 – referencia-osztály az íróprogramok között!

15000 Ft

Termékleírás

16 éves tapasztalat, sok millió elégedett ügyfél

Az Ön írójának teljes megoldása: az új Ashampoo Burning Studio 16 adatokat, filmeket, agy zenét ír minden CD-re, DVD-re vagy Blu-ray diszkre. Realizáljon az egyszerű adat-CD-től a komplex feliratos filmvágásig bármit, amit akar. Felhasználóbarát, logikusan felépített és szaktudás nélkül kezelhető. A Burning Studio 16 kihozza a legjobbat a fájlokból, filmekből és fotókból, és emellett optimálisan kihasználja számítógépet. A Burning Studio 16 – referencia-osztály az íróprogramok között!

Gyorsabb, biztonságosabb és egyénibben írni, alakítani és archiválni

Filmeket zseniálisan egyszerűen vágni, készíteni és DVD-re írni
Zene-CD-k digitalizálása, írása és ellátása borítóval
Néhány kattintás a tökéletes adatmentéshez
Az Ön emlékei a legszebb formában diavetítésekkel
Még kompatibilisebb – minden íróhoz és nyers-lemezhez

Annyira egyszerű, annyira jó

Bárki tud filmeket vágni, saját összeállítású zene-CD-ket írni, vagy fájlokat DVD-re menteni. Csak egy olyan program kell, amely könnyen vezethet a kívánt eredményre! Ezzel a céllal fejlesztettük az Ashampoo Burning Studio 16-ot az Ön számára. Olyan funkciókkal, melyek néhány kattintással átalakítják képeit filmmé, amelyek az értékes adatokat jelszóvédetten mentik el, vagy amelyek az Ön filmjeiből kis mesterműveket készíthetnek.

Funkciók áttekintése

Páratlan a használhatóság

A legjobb funkciók is hiábavalók, ha nem könnyű megtalálni őket, és nem intuitív használhatóak! Ezért a Burning Studio következetesen összpontosít az áttekinthető menükre, a logikai felépítésre és a magyarázó szövegekre. Az új Ashampoo Burning Studio 16 nemcsak gyorsabban indul, mint elődei, még rendezettebbnek, változtathatóbbnak is hat – egyszerűen jobb!

Az Ön kreativitására készen

A Burning Studio megad minden lehetőséget, hogy Ön kreatív legyen. Vágja a filmek több dinamizmussal, készítsen feliratokat magyarázatként, vagy használjon animált menüket a jobb összhang érdekében. Készíts saját képekkel diavetítéseket zenei aláfestéssel, ami az emlékek egyénileg megfogja. Vagy készítsen borítókat zenei CD-khez és használja az új, izgalmas mozaik-funkciót.

Teljes biztonság

Az Ashampoo Burning Studio 16 nem csak megbízhatóan ír, hanem biztosítja az adatvédelmet is. Titkosítsa adat-DVD-it, hogy azok jelszó-védettek legyenek az illetéktelen hozzáférés ellen. Mentse le adatait biztonsági mentésként, mindegy, hogy az üres CD-re, külső merevlemezre vagy USB flash meghajtóra történik. Mentse el a képeket, dalokat és dokumentumokat a mobil-telefonról vagy a táblagépről. És ha teljesen biztos akar lenni: az Ashampoo Burning Studio M-DISC-re is ír, a jelenlegi standard professzionális archiváláshoz.

Funkciók áttekintése

Bízzon a legismertebb írószoftver nevében: Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio 16 könnyűvé teszi az életet
Az új Ashampoo Burning Studio 16-nek a felhasználói felülettel a számos új szolgáltatással tovább javult. Különösen figyelemre méltó az a 16-os változatban a telepítőfájl kis mérete. Itt az Ashampoonak valamennyi alacsony sávszélességű ügyfél számára valami jó jutott eszébe. A mindössze 85 MB-on ott van a teljes írásfunkció. És a kiváló képminőség szerelmeseinek a teljes felhasználói felület már 4K-n (Ultra HD) áll rendelkezésre.

downloadmix.de

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7, Windows Vista

Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7 & Windows Vista alatt rendszergazda jogokkal kell rendelkeznie

Szoftver:
Windows Media Player 10 (vagy újabb)
.NET Framework 4.0
DirectX 9.0C

Processzor:
Egymagos processzor legalább 1 GHz sebességgel
Videók és Diashow-diszkek készítéséhez előfeltétel kétmagos processzor legalább 1,8 GHz sebességgel.

Memória:
Legalább 2 GB szabad memóriahely

Merevlemez:
250 MB szabad tárhely a programtelepítéshez
9 GB szabad tárhely az átmeneti fájlok számára (DVD)
25/50 GB szabad tárhely átmeneti fájlok számára (Blu-ray)
100 GB szabad tárhely átmeneti fájlok számára (Blu-ray XL)

Grafikuskártya:
DirectX 9 kompatibilis grafikusprocesszor Hardware Pixelshader v2.0 támogatással és minimum 128 MB RAM.
Min. felbontás 1280 x 1024

Hangkártya
Standard-hangkártya (pl. OnBoard vagy USB-Adapter)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Burning Studio 16” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.