magyar nyelv
Ashampoo Backup Business
Ashampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup BusinessAshampoo Backup Business

Ashampoo Backup Business

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

A cég-adatok egy flexibilis biztonsági mentés program maximális biztonságát igénylik. Az Ashampoo® Backup Business érzékeny adatainak is teljes körű professzionális szintű biztonsági-mentését kínálja. Mindegy, hogy helyileg végzi a mentést, vagy – természetesen AES-256 titkosítással – felhőben szeretné tárolni, a program az összes lehetőséget kínálja. Mindegy, hogy helyileg végzi a mentést, vagy – természetesen AES-256 titkosítással – felhőben szeretné tárolni, a program az összes lehetőséget kínálja.

15000 Ft

Termékleírás

A cég-adatok egy flexibilis biztonsági mentés program maximális biztonságát igénylik. Az Ashampoo Backup Business érzékeny adatainak is teljes körű professzionális szintű biztonsági-mentését kínálja. Mindegy, hogy helyileg végzi a mentést, vagy – természetesen AES-256 titkosítással – felhőben szeretné tárolni, a program az összes lehetőséget kínálja. Az Ashampoo Backup Business mind az önálló munkaállomások használatához, mind az adminisztratív használatra elegendő térrel rendelkezik az egyéni megközelítéshez. A parancssorral történő vezérlés ugyanúgy lehetséges, mint egyéni parancsokat futtatása a biztonsági mentések előtt és után. Az alvó üzemmódot használó számítógépet hatékonyan ellenőrzi a program.

Maximális biztonság

Egy professzionális backup program megbízhatóságától egzisztenciák függhetnek. Ezért az Ashampoo Backup Business a legnagyobb hangsúlyt helyezi a mentések integritására és ezt folyamatosan ellenőrzi. Hogy az érzékeny információk ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe, a mentések AES-256 titkosítással készülnek. Ez megfelel az Amerikai Egyesült Államok szabványa legmagasabb szintű titoktartásának.

Rugalmas a felhőben

Fájlok internetszolgáltatóknál történő tárolása, mint a Dropbox vagy a Google Drive teljes függetlenséget ad saját adathordozóinktól. Az Ashampoo Backup Business átfogó támogatást nyújt a mentési adatok felhőben történő tárolásához. És ez igaz nem csak a fájl-mentésekre, hanem teljes lemezképek biztonsági mentésére is. Minden nagyobb szolgáltató, mint a Dropbox, a német Telekom, a Google Drive, OneDrive, Strato, 1&1 és még sok más, optimálisan támogatott. Ezen túlmenően, minden WebDAV-szabvány szerinti felhő használható.

Változtatható és helytakarékos

Az Ashampoo Backup Business támogatja a mentett adatok tárolását az összes elterjedt adathordozón, mint merevlemezek, SSD-k, USB-kulcsok vagy hálózati meghajtók. A helyi biztonsági mentésekhez, az Infinite Reverse Incremental Backup biztosítja a biztonsági másolatok készítését, melyek csak kevés helyet igényelnek. A biztonsági mentés teljes mérete kb. 50% -kal kisebb, mint a konkurens termékeké.

Mindent figyelembe véve

A hálózaton lévő más számítógépek biztonsági mentései problémamentesen felügyelhetők. Jelentések a mindenkori biztonsági mentésekről elküldhetők mind az Ashampoo, mind saját e-mail szervere révén. A mindenkori jelentés-terjedelem egyénileg konfigurálható.

Mindig időszerű és biztonságos

Az Ashampoo Backup Business-el komplex mentési terveket is készíthet. Az automatika megbízhatóan átveszi a tényleges mentést. Mindegy, hogy növekményes-, vagy teljes lemezkép-mentés történik, a mentések mindig naprakészek. Verziószámozás révén a biztonsági másolatok különböző helyzetei is menthetők.

 • Cég-adatainak teljesen automatikus biztonsági mentése
 • Bootolható operációs rendszerek biztonsági mentése és helyreállítása
 • Érzékeny adatok védelme AES-256 titkosítás révén
 • Problémamentes backup számos felhő-szolgáltatónál
 • Tetszés szerinti fájlok egyszerű biztonsági mentése és helyreállítása
 • Professzionális backup a legnagyobb igények esetén is
 • Helytakarékos tárhely hála a maximális tömörítésnek
 • Backup-lehetőség az összes tároló-médián
 • Kényelmes előre beállított klasszikus alkalmazások
 • E-mailek, naptárak és partnerek biztonsági mentése egy kattintással
 • Egyszerű helyreállítás a programmal vagy az Intézővel
 • Biztonsági mentés program teljes rendszerkiesés esetére is
 • A mentéshez ütemtervek szabad tervezése
 • Pontos biztonsági jelentések, választható küldés e-mail útján, saját szerveren át is

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7, Windows Vista

Memória:
512 MB RAM

Merevlemez-hely:
150 MB szabad tárhely a programtelepítéshez

Egyéb:
Rendszergazda-jogok szükségesek a program használatához.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Backup Business” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.