magyar nyelv
Ashampoo Backup Business 10 Server
Ashampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 ServerAshampoo Backup Business 10 Server

Ashampoo Backup Business 10 Server

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Speciálisan a Windows-szervereken történő adminisztratív felhasználás érdekében került fejlesztésre az Ashampoo Backup Business Server 10. Kompatibilis az összes Windows szerverrel, és az üzleti változat összes funkcióját használhatja ezeken az eszközön is. Ellentétben sok konkurens termékekkel itt nincs funkciókorlátozás vagy teljes elzárás.

36000 Ft

Termékleírás

Speciálisan a Windows-szervereken történő adminisztratív felhasználás érdekében került fejlesztésre az Ashampoo Backup Business Server 10. Kompatibilis az összes Windows szerverrel, és az üzleti változat összes funkcióját használhatja ezeken az eszközön is. Ellentétben sok konkurens termékekkel itt nincs funkciókorlátozás vagy teljes elzárás.

A cég-adatok egy flexibilis biztonsági mentés program maximális biztonságát igénylik. Az Ashampoo Backup Business érzékeny adatainak is teljes körű professzionális szintű biztonsági-mentését kínálja. Mindegy, hogy helyileg végzi a mentést, vagy – természetesen AES-256 titkosítással – felhőben szeretné tárolni, a program az összes lehetőséget kínálja.

Az Ashampoo Backup Business mind az önálló munkaállomások használatához, mind az adminisztratív használatra elegendő térrel rendelkezik az egyéni megközelítéshez. A parancssorral történő vezérlés ugyanúgy lehetséges, mint egyéni parancsokat futtatása a biztonsági mentések előtt és után. Az alvó üzemmódot használó számítógépet hatékonyan ellenőrzi a program.

maximális biztonság

Egy professzionális backup program megbízhatóságától egzisztenciák függhetnek. Ezért az Ashampoo Backup Business a legnagyobb hangsúlyt helyezi a mentések integritására és ezt folyamatosan ellenőrzi. Hogy az érzékeny információk ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe, a mentések AES-256 titkosítással készülnek. Ez megfelel az Amerikai Egyesült Államok szabványa legmagasabb szintű titoktartásának.

Rugalmas a felhőben

Fájlok internetszolgáltatóknál történő tárolása, mint a Dropbox vagy a Google Drive teljes függetlenséget ad saját adathordozóinktól. Az Ashampoo Backup Business átfogó támogatást nyújt a mentési adatok felhőben történő tárolásához. És ez igaz nem csak a fájl-mentésekre, hanem teljes lemezképek biztonsági mentésére is. Minden nagyobb szolgáltató, mint a Dropbox, a német Telekom, a Google Drive, OneDrive, Strato, 1&1 és még sok más, optimálisan támogatott. Ezen túlmenően, minden WebDAV-szabvány szerinti felhő használható.

Változtatható és helytakarékos

Az Ashampoo Backup Business támogatja a mentett adatok tárolását az összes elterjedt adathordozón, mint merevlemezek, SSD-k, USB-kulcsok vagy hálózati meghajtók. A helyi biztonsági mentésekhez, az Infinite Reverse Incremental Backup biztosítja a biztonsági másolatok készítését, melyek csak kevés helyet igényelnek. A biztonsági mentés teljes mérete kb. 50% -kal kisebb, mint a konkurens termékeké.

Mindent figyelembe véve

A hálózaton lévő más számítógépek biztonsági mentései problémamentesen felügyelhetők. Jelentések a mindenkori biztonsági mentésekről elküldhetők mind az Ashampoo, mind saját e-mail szervere révén. A mindenkori jelentés-terjedelem egyénileg konfigurálható.

Mindig időszerű és biztonságos

Az Ashampoo Backup Business-el komplex mentési terveket is készíthet. Az automatika megbízhatóan átveszi a tényleges mentést. Mindegy, hogy növekményes-, vagy teljes lemezkép-mentés történik, a mentések mindig naprakészek. Verziószámozás révén a biztonsági másolatok különböző helyzetei is menthetők.

 • Cég-adatainak teljesen automatikus biztonsági mentése
 • Bootolható operációs rendszerek biztonsági mentése és helyreállítása
 • Érzékeny adatok védelme AES-256 titkosítás révén
 • Problémamentes backup számos felhő-szolgáltatónál
 • Tetszés szerinti fájlok egyszerű biztonsági mentése és helyreállítása
 • Professzionális backup a legnagyobb igények esetén is
 • Helytakarékos tárhely hála a maximális tömörítésnek
 • Backup-lehetőség az összes tároló-médián
 • Kényelmes előre beállított klasszikus alkalmazások
 • E-mailek, naptárak és partnerek biztonsági mentése egy kattintással
 • Egyszerű helyreállítás a programmal vagy az Intézővel
 • Biztonsági mentés program teljes rendszerkiesés esetére is
 • A mentéshez ütemtervek szabad tervezése
 • Pontos biztonsági jelentések, választható küldés e-mail útján, saját szerveren át is

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Magyar nyelv elérhető?

igen

Támogatott rendszerek

Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows Server 2012, Windows Server 2008, Windows Server 2003

Memória:
512 MB RAM

Merevlemez-hely:
150 MB szabad tárhely a programtelepítéshez

Egyéb:
Rendszergazda-jogok szükségesek a program használatához.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Backup Business 10 Server” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.