magyar nyelv
Ashampoo 3D CAD Professional 6
Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6Ashampoo 3D CAD Professional 6

Ashampoo 3D CAD Professional 6

ashampoo

A letöltéshez kattintson ide!
Verzió: mindig a legújabb

Az Ashampoo 3D CAD Professional 6 professzionális megoldás tervezők, épületrajzolók, belső- vagy tájépítészek számára. Tervezze, ábrázolja tervezési ötleteit könnyen és szakszerűen! Készítsen tervrészleteket építőipari alkalmazásokhoz vagy kiviteli tervezésekhez. Erős építészeti funkciók segítenek elérni a szakmai eredményeket, és a kiterjedt modellezési funkcióval tervezzen kiegészítő alkatrészeket és alakzatokat, amelyek az építménynek maga művészi vonást kölcsönöznek.

87000 Ft

Kategória: Címkék: , , ,

Termékleírás

Az első tervezéstől a kész prezentációig

Az Ashampoo 3D CAD Professional 6 professzionális megoldás tervezők, épületrajzolók, belső- vagy tájépítészek számára. Tervezze, ábrázolja tervezési ötleteit könnyen és szakszerűen! Készítsen tervrészleteket építőipari alkalmazásokhoz vagy kiviteli tervezésekhez. Erős építészeti funkciók segítenek elérni a szakmai eredményeket, és a kiterjedt modellezési funkcióval tervezzen kiegészítő alkatrészeket és alakzatokat, amelyek az építménynek maga művészi vonást kölcsönöznek.

Milliónyi 3D objektum egészen egyszerű importálása

Az új Ashampoo 3D CAD Pro 6-al, betölthet, szerkeszthet számos további 3D objektum-formátumot, és elmentheti az eredményeket további felhasználásra 3D-objektumok katalógusába. Így van hozzáférése milliónyi 3D objektumhoz! Csak importálja és használja fel ezeket projektjében! Formátumok, mint a ´ és a Collada számtalan semleges, de akár gyártó-specifikus modelleket is kínálnak.

Napelemek – Tetőtéri- és lapos tetős rendszerekhez

A napelemes rendszerek koncepcióját nem szabad elfelejteni a jó projekttervezésnél. Lásson egy példa arra, hogy milyen egyszerűen megy ez: lapos tetős telepítésnél először a kiadói területek bázisán dolgozik. E területen belül területeket definiálhat, ahol nincsenek telepíthető modulok. Ezután az egész rendszert a megadott tartományban mindössze két kattintással elhelyezheti el. Meg lehet változtatni a távolságokat a sorok között, kívánságra elfordíthatók, vagy kézzel kialakíthatók – mindent a tökéletes előtervezésért!

Hatékony felület-értékelés

Közkívánatra integráltunk további felület-elemzéseket és ezeknek megfelelő kimeneti sablonokat. A tiszta lakóterületek kiadása mellett számos más felület-értékelés is rendelkezésre áll: padlófelületek, falak és a mennyezet, homlokzatok és még sok más. Minden homlokzat-kimenet kényelmes PDF, RTF vagy Excel fájlként lehetséges! Az ablak-helyzetlisták realizálása ugyanolyan könnyű.

Objektumok egész egyszerű tükrözése

A megfelelő elemek, mint a 3D objektumok és 2D szimbólumok tükrözéséhez rögtön 2 eszköz áll rendelkezésre. Tükrözhetőik tetszés szerinti tengelyre, vagy az objektum középpontjára. A tükrözés azonos elemek többszörös kijelölése esetén is működik, amellyel nagyon sok időt takaríthat meg! A munka aligha lehet rugalmasabb, mint a CAD-dal!

Páratlan hatékonyság

Az áttekinthető, tematikusan strukturált felület minden funkciója csak egy kattintásnyira van. Minden kezelőelem logikusan elrendezett és gyorsan elérhető. Megvan a választása, hogy klasszikus eszközsávot, vagy modern fül-nézetet akar-e, mint ahogy ez a Microsoft Office termékekből ismert.

Nem komplikált hála a beírás-segítőnek és a varázslónak

A tetőkialakítás tervezésétől a tereptervezéséig – az Ashampoo 3D CAD Pro 6 minden összetett műveletet támogat ésszerű beírás-segítséggel és varázslóval. Ön csak a tartalomra koncentráljon és a szoftver elvégzi a többit – úgy, mint ahogy ennek lennie kell.

Külső- és belső berendezés

A beépített objektum-katalógussal hozzáférése van a különböző építési elemekhez, textúrákhoz, anyagokhoz és szimbólumokhoz. Az ajtók, ablakok, erkélyek és gépkocsi-beállók a vízvezeték és az elektromos berendezésekig bezárólag az összes szükséges objektum egérkattintással elhelyezhető. Még több tárgy is importálható a SketchUp-ból és Collada-ból. Így kap már a tervezésben képet a végtermékről – a legapróbb részletekig!

Építőanyag-központ CAD textúrákkal

A mtextur.com építészek, tervezők és tervezők számára lehetőséget nyújt, hogy ingyenesen megismerjék az építőanyagokat és azok gyártóit. Található anyagok letölthető nagy felbontású CAD és BIM textúrákként, hogy azokat közvetlenül a saját tervező szoftverükbe beállítsák. A kereső-kritériumok alapján, mint anyagcsoport, szín- és alkalmazási terület, gyártó és a termékcsalád, célzottan kereshetünk a különböző építőanyagok között. További Linkek, referencia-példák és anyaginfó-PDF-ek egészítik kis az ajánlatot. A több mint 10.000 anyaggal a mtextur a világ legnagyobb központja a reális CAD textúráknak (online 2006 óta). Ebből adódik a BIM-korszak (Building Information Modeling), egy praktikus egyszerűsítés a mindennapi gyakorlatban.

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

További információk

Támogatott rendszerek

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1

Magyar nyelv elérhető?

igen

Rendszerigény

Operációs-rendszer:
Windows 10, Windows 8; Windows 8.1,Windows 7

Szoftver:
Microsoft .Net 4.5 Framework
Visual Studio 2015 Redistributables

Számítógép:

Processzor:
1,8 GHz Single Core CPU vagy újabb.
Többmagos processzor ajánlott az optimalizált interpretáláshozTárhely:
1,6 GB szabad tárhely a programtelepítéshezMemória:
4 GB vagy több

Grafikuskártya:
Minimális felbontás 1200 x 800 valamint True Color támogatás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo 3D CAD Professional 6” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.