ArCADia-HEATING INSTALLATIONS
ArCADia-HEATING INSTALLATIONSArCADia-HEATING INSTALLATIONSArCADia-HEATING INSTALLATIONSArCADia-HEATING INSTALLATIONSArCADia-HEATING INSTALLATIONS

ArCADia-HEATING INSTALLATIONS

arcadiasoft

A 64 bites változat letöltéséhez kattintson ide (vagy ide a 32 bitesért).

Verzió: a legújabb.

Az ArCADia-HEATING INSTALLATIONS az ArCADia BIM rendszer iparág-specifikus modulja, amely az épületinformációs modellezés (BIM) ideológiáján alapul.

A program lehetővé teszi a BIM technológiával rendelkező épületek belső kétcsöves fűtőberendezéseinek szakmai műszaki dokumentációjának létrehozását. Az axonometrikus nézetek, a listák és a tervdokumentáció kidolgozásához szükséges számítások automatikus generálása is lehetséges vele.

 

210000 Ft

Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

Az ArCADia-HEATING INSTALLATIONS az ArCADia BIM rendszer iparág-specifikus modulja, amely az épületinformációs modellezés (BIM) ideológiáján alapul.

A program lehetővé teszi a BIM technológiával rendelkező épületek belső kétcsöves fűtőberendezéseinek szakmai műszaki dokumentációjának létrehozását. Az axonometrikus nézetek, a listák és a tervdokumentáció kidolgozásához szükséges számítások automatikus generálása is lehetséges vele.

A program lehetővé teszi az épületekben lévő belső fűtési berendezések szakmai műszaki dokumentációjának létrehozását. A program a belső egészségügyi, higiéniai berendezések tervezői mérnökeinek is megfelelő.

A program lehetővé teszi rajzelemek strukturális beillesztését az építészeti alapokra, a számítási sémák egyidejű létrehozásával és háromféle axonometrikus nézet létrehozásával. Ezenkívül lehetővé teszi az elemek automatikus kiválasztását, figyelembe véve a felhasználó preferenciáit (katalógusok kiválasztása az elemek kiválasztásához) és az automatikus generációt vagy jelentéseket, valamint a projektben használt anyagokat vagy objektumokat.

A tervezés végrehajtható az ArCADia-ARCHITECTURE programban létrehozott épületek nézetei esetén, és CAD-környezetben raszteres vagy vektoros fájlok formájában végrehajtva. A felhasználó alkalmazhatja a fűtőberendezésekben használt elemek könyvtárát, amelyet a használt berendezések és a csővezeték-anyagok tekintetében ki lehet bővíteni és a felhasználók igényeihez igazítani. Továbbá lehetőség van olyan személyes sablonok létrehozására is, amelyek lehetővé teszik az egyes programelemek személyes alapbeállításainak mentését és a projekthez való áttöltését.

A program lehetővé teszi a tervezett berendezés helyességének ellenőrzését a hidraulika és a tartozékok kiválasztása tekintetében.

Funkciók:

A belső fűtőberendezés rajzainak elkészítése, a hőforrástól kezdve a hőmérőn és csővezetékeken keresztül, és a szükséges szerelvényekkel végződve.

Hővevők, azaz panelek, bordázott, fürdőszoba vagy csatorna radiátorok, fűtőcsövek, fűtőberendezések és ventilátortekercsek behelyezése.

Felszíni fűtés telepítésének lehetősége, pl. padló vagy falfűtés.

Lyukvezetékek és elosztó kábelek beszúrása a különféle anyagokból készült csövek gazdag könyvtárából. Egyidejűleg több párhuzamos kábelt helyezhet el különböző funkciók és intelligens kapcsolatukkal.

A szerelvények és eszközök beszúrása a gyártók széles köreiből (vevőkészülékek, lekapcsolás, visszatérés, biztonság, beállítási szerelvények, mérőeszközök, szűrők, hidraulikus tengelykapcsolók stb.).

Különböző típusú kiegészítők beillesztése egyedi formákkal és méretekkel, pl. fűtőkazánok, tágulási tartályok.

Csatlakozó szerelvények készletének automatikus generálása, beleértve a módosítás módját is.

A rajzolás megkönnyítése lehetővé teszi a több radiátor gyors és egyszerű csatlakoztatását, a függőleges és vízszintes telepítési szakaszok folyamatos beillesztését, valamint a telepítési elemek szintjének egyidejű változtatását; beillesztés tipikus objektumrendszerek a programkönyvtárba.

Egy CAD környezetben létrehozott létesítmény beszúrása és vonalak átvezetése csővezetékekbe (ArCADia BIM rendszer objektumok).

Pontszámozás automatikus létrehozása és a telepítés leírása a szerkesztéssel. Személyes sablonok létrehozása.

Az axonometrikus nézetek három típusának (beleértve a részleges) generálását és az elhomályosított tárgyak láthatóvá tételének képességét a szakaszok mozgatásával és lerövidítésével egy rövid művelet során; képes beilleszteni az elzáró szerelvényeket közvetlenül az axonometrikus rajzba, automatikus felvétel céljából a nézetbe és a listákba.

Az aktív gravitációs nyomás számítása, valamint az összes áramkör lineáris és helyi nyomásveszteségeinek kiszámítása, a kritikus áramkör jelzése.

A szükséges nyomás kiszámítása a létesítményben a szabályozás figyelembevételével a termosztatikus szelepekkel.

Az áramkör szivattyúhoz szükséges paraméterértékek jelzése: emelési magasság és hatékonyság.

A telepítés helyességének ellenőrzése.

Csővezetékek, szigetelés, termosztatikus szelepek, elzáró szerelvények stb. Automatikus kiválasztása, figyelembe véve a hatályos szabályozást.

Számítási beszámolók készítése, a projektben szereplő anyagok, eszközök és csatlakozó szerelvények készítése, további feldolgozásra és költségbecslések végrehajtására, valamint a beruházás idézésére (export a Ceninwest és a Norma programokba).

A vevőkészülékek listájának létrehozása a szobákban és a listákban, figyelembe véve az adott helyiség fűtését és kapacitását, beleértve az épület szerkezetét.

Minden vásárlásnál a legújabb verzióhoz juthat hozzá.

Az itt közölt adatok csak a gyártótól átvett tájékoztató adatok. Az információk frissítésén folyamatosan dolgozunk, de minden gyártói változtatást nem tudunk azonnal átvezetni!

Rendszerigény

  • legalább Intel Core i5 szintű processzor ajánlott
  • minimum 2 GB memória (8 GB ajánlott)
  • kb. 3 GB szabad hely a telepítéshez
  • DirectX 9.0 kompatibilis videokártya (1 GB memóriával)
  • Windows 10 vagy Windows 8 vagy Windows 7

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„ArCADia-HEATING INSTALLATIONS” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.