Kattintson a bekezdésekre, hogy többet megtudjon!

Magyar cégtől vásárolhat, magyar számlával

Magyar cégtől, magyar számlával vásárolhat amely költségként elszámolható, a könyvelésbe egyszerűen beilleszthető és a könyvelőknek sem okoz fejtörést.

A vásárlás teljes folyamata is magyar nyelvű és szükség esetén a támogatás is magyar nyelvű.

Nincs szállítási költség

Minden szoftvert letölthető formában biztosítunk, így szállítási költség nincs. A letöltés egyszerű, semmivel sem bonyolultabb, mint bármilyen program letöltése az internetről.

Ha valamiért problémát okoz a letöltés, akkor a megvásárolt szoftvert DVD-n eljuttatjuk Önhöz, amennyiben lehetséges (nem minden szoftver esetén lehetséges). Ha ilyen igénye lenne, akkor kérjük jelezze. Ennek díja szállítással együtt 3000Ft.

Technikai segítség

Problémák ha nem is gyakran, de azért előadódhatnak egy szoftver telepítése során. Ha ez megesik, vagy úgy érzi, hogy nem rendelkezik kellő ismeretekkel az adott szoftver telepítéséhez, akkor technikai segítséget is igénybe vehet, távsegítség formájában. Ennek díja 5000Ft / óra áfával (minimálisan 1 óra fizetendő, azt követően fél órás egységekben történik a számlázás).

15 év tapasztalata

15 éve vagyunk jelen az informatikában és nem csak értékesítünk, hanem használunk is mindenféle szoftvereket, sőt, oktatjuk is a használatukat. Így probléma esetén hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Elkerülheti a körülményes szoftver importálást

A külföldről származó szoftverek Magyarországra történő behozatala nem mindig egyszerű folyamat. Azzal, hogy egy magyar cégtől vásárol ezt a körülményes folyamatot elkerüli.