Kattintson a kérdésekre a válaszokért!

Mennyibe kerül a szállítás?

Minden szoftvert letölthető formában biztosítunk, így szállítási költség nincs. A letöltés egyszerű, semmivel sem bonyolultabb, mint bármilyen program letöltése az internetről.

Ha valamiért problémát okoz a letöltés, akkor a megvásárolt szoftvert DVD-n eljuttatjuk Önhöz, amennyiben lehetséges (nem minden szoftver esetén lehetséges). Ha ilyen igénye lenne, akkor kérjük jelezze. Ennek díja szállítással együtt 3000Ft.

A fizetés minden esetben előre utalással történik.

Szükséges adathordozó (pl. DVD) megléte ahhoz, hogy egy szoftver jogtiszta legyen?

Természetesen nem, manapság gyakorlatilag minden szoftver gyártó az elektronikus formát részesíti előnyben, vagyis a szoftvereket letöltéssel biztosítják számunkra. Természetesen vannak szoftverek amelyek DVD-n is beszerezhetőek.

Egy megvásárolt szoftvert mennyi számítógépen használhatok?

Változó, egyes szoftverek esetén csak egyetlen számítógépen, míg más szoftverek esetén több számítógépen (egy időben egy számítógépen, vagy akár egy időben több számítógépen is).

Mindig azt kell feltételezni, hogy egyetlen felhasználó használhatja az adott szoftvert. Amennyiben ettől eltérés van, azt feltüntetjük.

Mennyi ideig használhatok egy szoftvert?

A legtöbb nálunk megvásárolható szoftver korlátlan ideig használható, azonban előfordul, hogy ez esetben is van egy meghatározott időszak, amíg a frissítések érkeznek hozzájuk ingyen.

Tipikusan adott időre megvásárolható szoftverek például a víruskeresők.

Minden nálunk megvásárolható szoftver esetén feltüntetjük, hogy ha nem korlátlan ideig használható.

Mit jelent az, hogy OEM?

Ezzel a kifejezéssel leginkább a Windows esetén találkozhatunk. Leegyszerűsítve azt jelenti, hogy az OEM Windows-ok csak egyetlen számítógépre telepíthetők és aktiválhatók.

Ha másik számítógépre szeretnénk telepíteni és aktiválni, akkor az nem lesz lehetséges.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy ha abban a számítógépben kicserélünk valamit (például merevlemezt), amire a Windows telepítve és aktiválva van, akkor továbbra is használható és aktivált marad-e?

A legtöbb esetben igen, akár több alkatrész cseréje után is ugyanannak a számítógépnek számít, tehát gond nélkül használható és aktivált marad.

Hogy pontosan mitől, milyen hardver elemek cseréje után számít új, másik számítógépnek, arról a Microsoft adhat felvilágosítást.

Honnan tudom letölteni a vásárolt szoftvereket?

Minden esetben a vásárlás után email-ben megadjuk a letöltési linket, a sorozatszámmal és minden egyébbel együtt.

Nem boldogulok a telepítéssel, kaphatok segítséget?

Igen, kérjük kattintson ide.

Nem tudom megoldani a vásárolt szoftver letöltését, el tudnák küldeni DVD-n?

Igen, de sajnos nem minden esetben. Erről ide kattintva tudunk tájékoztatást adni.

Díja szállítással, előre utalással 3000Ft.